zondag 13 april 2008

Slijp Mee!

Zusters van Liefde M/V die zo af en toe een mes willen slijpen worden daartoe hierbij uitgenodigd. Zij kunnen als messenslijper toegang krijgen tot Zusters van Liefde door zich allereerst voor een Google account aan te melden. Dat kan via deze link indien daar geen al dan niet principiele bezwaren tegen bestaan. Nodig is een emailadres. Gebruikers van Google email die een emailwachtwood hebben van minder dan 8 tekens zullen dat emailwachtwoord moeten aanpassen. Hier staat hoe dat moet.

Indien u deze hoofdzuster van liefde daarna een mailtje stuurt krijgt toegang als messenslijper tot Zusters van Liefde.

In de bovenste blauwe balk staan linken via welke u zich kan aanmelden en afmelden of instellingen kan aanpassen.

Indien u zich nog niet heeft aangemeld komt u na een klik met de linkermuisknop op Aanmelden terecht op een pagina waar u zich bij de zusters aan kunt melden. Na aanmelding komt u terecht op een van de administratiepagina's van Zusters van Liefde. Indien dat niet het Dashboard is klik dan met de linkermuisknop op de link Dashboard in de bovenste blauwe balk. Hetzelfde geldt voor klikken op Aanpassen.

Vanuit het Dashboard kunt u door met de linkermuisknop te klikken op Profiel bewerken uw gegevens aanpassen. Aanbevolen wordt om als Weergavenaam te kiezen voor 'n Zuster van Liefde M/V jjmmdd [datum be√ędiging] of een [andere] waarlijk zusterlijke m/v naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten